ARKUS aporta consolidada experiència en projectes d’edificació, rehabilitació i ha desenvolupat la seva especialitat en disseny i interiorisme comercial i residencial.

Project Management Integral clau de l’èxit

Els nostres treballs, aposten per un model d’exhaustiu control pressupostari en obra sense la renunciar a resultats d’ambició. Configurant un model que passa per acompanyar al client en totes les fases de l’obra, oferint el Project management integral del projecte que ens porta a cuidar els mínims detalls i amb un major esforç i dedicació per part de l’equip tècnic del que habitualment s’ha vingut aportant en el sector. El nostre objectiu és oferir als nostres clients un assessorament complet des de l’inici fins al final del projecte, sense repercutir en un augment de costos de projecte.

El compliment del programa de necessitats, l’adequació amb l’entorn, la singularitat i caràcter, el plantejament funcional, l’economia de recursos, són premisses i consideracions claus que defineixen una manera de projectar i d’entendre la nostra manera de treballar.

ESTUDI
FILOSOFIA
EQUIP

ARKUS arquitectura i enginyeria, neix l’any 2008, amb la unió de professionals de dilatada experiència en l’àmbit de l’arquitectura i enginyeria. Procedent d’altres firmes i empreses reconegudes, conformant un equip multidisciplinari amb capacitat per fer front a tot tipus de projectes tècnics.

Innovació, valor i creativitat

A tot l’equip humà d’Arkus ens mou un mateix objectiu, la passió per aportar solucions de valor que vagin mes enllà de propostes constructives amb projectes diferencials i amb caràcter propi. Aquest tret diferencial s’aconsegueix buscant sempre noves idees constructives, nous materials així com la integració de solucions poc convencionals del materials habituals disponibles.

Arquitectura funcional i Disseny

Entenem l’arquitectura com el mitjà per convertir necessitats constructives en ambients de calidesa i espais de disseny. Cada projecte s’encaixa amb la passió per aportar el valor a l’entorn amb una solució optima pel client.

El treball d’equip com aspecte clau, per aquest motiu Arkus treballa amb equips interdisciplinaris de col·laboradors externs habituals de tot tipus, en funció de la naturalesa del projecte a desenvolupar.

ARKUS esta fundada per per un equip d’arquitectes i enginyers que treballen conjuntament amb un complet equip multidisciplinar format per tècnics especialitzats en diferents àmbits.

SOCIS FUNDADORS

LURDES VERDÉS, Arquitecta

Llicenciada en Arquitectura a la Universitat Politècnica de Barcelona, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB) l’any 2003.
Ha dedicat la seva trajectòria a projectes d’edificació i rehabilitació en despatxos d’arquitectura per projectes d’edificació privada, hotels, equipaments i interiorisme.
Per compte pròpia ha desenvolupat amb prop de 20 anys de trajectòria, un extens nombre de projectes d’edificació unifamiliar, rehabilitació, arquitectura comercial i interiorisme.

Aporta gran experiència en arquitectura legal com a tècnic de l’Administració Pública. Ha estat tècnic municipal de diferents ajuntaments i posteriorment tècnic comarcal.

Ha complementat la seva trajectòria amb formació especialitzada en planejament urbanístic, espai públic i rehabilitació.


JAUME MAS, Enginyer industrial

Enginyer Industrial Superior per l’escola d’Enginyeria Industrial de Barcelona i Màster en Direcció d’Operacions per Institut Català de Tecnologia.
Disposa de prop de 20 anys d’experiència en projectes industrials i màster planning de desenvolupament industrial.

Ha desenvolupat gran part de la seva carrera en firmes d’enginyeria de primer nivell nacional. Realitzant projectes de construcció industrial de múltiples sectors en grans clients nacionals i internacionals a Mèxic, Brasil, Colombia, Emirats Àrabs entre d’altres. Destacant la gestió de projectes d’inversió per instal·lacions industrials en tots els vector d’enginyeria com són l’elèctric, climatització, instal·lacions mecàniques, PCI.

 

EQUIP TÈCNIC

ARKUS disposa d’un equip de tècnics integrat per un equip d’arquitectes, aparelladors i enginyers gestors de projectes. Tots ells es complementen amb un equip d’oficina tècnica que permet coordinar els treballs de delineació tècnica.

L’equip està format per arquitectes amb més de 25 anys d’experiència i especialitat en rehabilitació i preservació de patrimoni arquitectònic, així com edificació pública, centres educatius i esportius.

Arquitectes amb trajectòria en obra privada per disseny i execució de cases unifamiliars amb disseny contemporani i avantguardista.

COL·LABORADORS

ARKUS col·labora amb experts especialistes en el seu àmbit per donar una cobertura de caràcter multidisciplinari, per aporta la màxima garantia tècnica en tot tipus de projecte.

Disposa d’un equip col·laborador habitual,  on es destaquen, experts en instal·lacions elèctriques i mecàniques, climatització, gestió medi ambiental, experts en restauració, calculistes especialistes d’estructures a més de dissenyadors i interioristes entre altres.

La xarxa de col·laboradors permet configurar equips de treball amb alta capacitat tècnica per portar a terme projectes de complexitat.