{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}
Projecte:

Disseny interiorisme Comercial
Categoria:
Interiorisme
Emplaçament:

Interiorisme

En qualsevol obra de Rehabilitació i/o interiorisme hi ha uns criteris d'intervenció que han de seguir una lògica constructiva adequada. Es persegueix en tot moment una adaptació al llenguatge i a singularitat de l'edifici en el qual ens trobem i potenciar els seus valor passats o existents, sent conscients que l'edifici hi era abans de la nostra intervenció i continuarà en un futur.

El compliment del programa de necessitats, l'adequació amb l'entorn, la singularitat i caràcter, el plantejament funcional, l'economia de recursos, són premisses i consideracions claus que defineixen una manera de projectar i d'entendre la nostra manera de treballar.

Arkus entén que com cada client, cada projecte és únic i exclusiu i que cal buscar l'equilibri entre l'estètica, la tècnica i la funcionalitat de les solucions proposades, tot això adaptant-ho a les necessitats del projecte. Cada vegada més s'està donant un paper més rellevant a la sostenibilitat, l'eficiència energètica i el propi manteniment de l'obra i control de cost a llarg termini.